Skjermbilde av iphone med apper

Bruk gjerne appen i stedet

Appen oppdateres automatisk hvis det gjøres endringer i våre tømmeruter. I den vil du finne tømmedager tre måneder frem i tid, og du får varsel dagen før tømming eller på et annet valgfritt tidspunkt.

Sjekk om du har den rette appen! Vi fikk en ny app i desember 2019, den heter "Tømmeplan IR" og har et blått og hvitt ikon. Mange har nok fortsatt den gamle installert. Den virker ikke lenger, så har du den må du slette den og installere den nye i stedet.

NB: Ny versjon 8.1.21 - Versjon 1.5.1. Husk å oppdatere! Dette går som regel automatisk, men kan også gjøres manuelt:

Hvilken versjon du har ser du i appen nederst i skjermbildet om du trykker på menysymbolet. Den gamle versjonen vil få serverfeil ved søk på nye adresser.

Her kan du laste ned appen:

 

Link App store
iPhone
Android-telefoner

Husk å gi appen alle tillatelser. Gjør du ikke det kan du oppleve at den ikke varsler som den skal.

Brukerveiledning

Her er en video som viser hvordan du legger inn adresse og finner din tømmeplan i appen:

Manglende varsling?

iPhone: Sjekk at du har tillatt varslinger for appen. Gå til Innstillinger - Varslinger og finn appen i lista. Tillat varslinger og velg hvordan de skal vises.

Android-telefoner: Sjekk om alle tillatelser er på ved å trykke på eiendommen i appen, velg innstillinger oppe til høyre og trykk på i-symbolet. Det skal da se slik ut:

 

Hvis det å gi tillatelse ikke utgjør noen forskjell, har vi en felles oppskrift for alle Android-mobiltyper som kan prøves:

  1. Sveip ned fra toppen av skjermen for å åpne Quick settings.
  2. Hvis Power mode-knappen lyser, er strømsparing på. Dette kan forhindre varslinger fra å vises. Trykk på knappen for å slå av strømsparing.
  3. Hvis Do not disturb-knappen lyser, vil ikke varslinger vises. Slå i så fall av denne.