Vi har en jobb med mening

Når du jobber hos oss får du en mulighet til å gjøre en positiv forskjell for miljøet, for menneskene som bor her og for kommende generasjoner. Måten vi behandler avfallet vårt på nå, har store innvirkninger på hvordan fremtiden vår ser ut. Vi ønsker å gjenvinne mest mulig av avfallet og ser derfor på avfallet som en verdifull ressurs.

Avfallsbransjen er en spennende bransje å jobbe i, det er en svært innovativ bransje som er preget av sterk vekst. Vi samarbeider for å finne de beste og mest hensiktmessige løsningene på innsamling og behandling av avfall. For å klare det trenger vi kloke hoder som vil være med på reisen mot en grønnere fremtid.

Vi har mange ulike stillinger hos oss fordelt på to avdelinger, avdeling nord har hovedkontor på Levanger, mens avdeling sør holder til på Stjørdal. Her jobber alt fra renovatører og butikkmedarbeidere til servicemedarbeidere, rådgivere, kundekonsulenter og økonomer. Selv om vi har forskjellige arbeidsoppgaver jobber vi sammen for å tilby effektive og bærekraftige løsninger for våre kunder.

Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med dedikerte og engasjerte kolleger, og du vil bli en del av et inkluderende arbeidsmiljø hvor det er rom for å være seg selv.

Ledige stillinger

Her finner du våre ledige stillinger:

Fant du det du lette etter?
Har du noen tilbakemeldinger?