Glasskår på grusvei i Meråker
Slik så det ut hos en abonnent i Meråker denne uka.
Foto: Janne Røsæg

Ved denne ukas tømming av glass- og metallemballasje i Meråker har vi vært uheldige med bilen og det førte til at mye glasskår lekket ut og ble liggende på veier og stoppesteder. Dette beklager vi på det sterkeste, og har satt i gang tiltak sammen med Meråker kommune for å få skrapet veiene og fjernet glasskår.

Spesielt i Kopperå har det vært mye igjen på veiene, men også andre steder i kommunen. Vi har fått hjelp fra Meråker kommune og Meråker betong til å rydde opp. Vi skal også gjøre om på rutinene ved tømming slik at dette ikke gjentar seg.

Vi håper dette ikke har skapt for mange farlige situasjoner. Har du fått skader på personer, dyr eller utstyr på grunn av dette ønsker vi at du kontakter oss. Send en e-post til [email protected] der du beskriver hva som har skjedd. Send gjerne med bilder.