Innherred Renovasjon logo

Faktura for hytterenovasjon

Vi har nå sendt ut faktura for hytterenovasjon 2022. Den gikk ut en måned tidligere enn vanlig, for å nå alle som har eFakturaavtale hos oss. Betalingsfristen er 20. juli.
Fra 15. mai 2022 må du som eFakturakunde gi en generell aksept for eFaktura i nettbanken din for å fortsette å være eFaktura-bruker.

Bilde av Verdal gjenvinningsstasjon med sommereffekter og åpningstider påskrevet

Sommeråpningstider på Verdal gjenvinningsstasjon

Fra og med 4. april går vi over til sommeråpningstider på Verdal gjenvinningsstasjon. Nå kan du levere avfall her hver dag!

Markedsføring av ja takk til alle

Ny ordning for eFaktura

Fra 15. mai 2022 må du som eFakturakunde gi en generell aksept for eFaktura i nettbanken din for å bli eller fortsette å være eFaktura-bruker. Gjør du ikke det, vil du ikke lenger få regningene dine som eFaktura.

Medarbeider på gjenvinningsstasjon foran henger

Vi søker sommervikarer

Vi trenger sommervikarer i Levanger og Stjørdal sommeren 2022!

paragraf-tegn

Høring av nye forskrifter

Innherred Renovasjon legger nå fram forslag til ny renovasjons- og slamforskrift. Forskriftene gjelder for alle Innherred Renovasjon IKS sine eierkommuner (Inderøy, Verdal, Levanger, Frosta, Meråker, Stjørdal, Tydal, Selbu og Malvik).

Juletre uten nåler, illustrasjon

Hvordan sortere gavepapir og annet juleavfall?

Vi håper alle har hatt en flott julefeiring! Kanskje lurer du nå på hvor du skal gjøre av gavepapiret, juletreet eller annet avfall etter feiringene. Her får du noen tips.

Illustrasjon av smittevernregler - hold avstand, bruk munnbind, ikke kom hvis du er syk

Hjelp oss å begrense smitterisikoen

Takk for at du viser hensyn også når du leverer avfall på gjenvinningsstasjonene eller handler på bruktbutikkene!

5 nedgravde containere i et boligområde, sjø i bakgrunnen

Nedgravde containere uten adgangskontroll

Har ditt borettslag eller sameie nedgravde containere? Da vil styret eller ansvarlige i disse dager motta et brev med tilbud å fjerne adgangskontrollen. Dette vil gi et rimeligere renovasjonsgebyr og færre vedlikeholdsproblemer.

Hvit tekst på sort bakgrunn, som på en tavle: Sorry we're closed

Stengte gjenvinningsstasjoner i uke 43

Mellom 27. og 29. oktober vil det være flere stengte dager på våre gjenvinningsstasjoner og butikker. Se fullstendig oversikt her.

Miljøfestival på Mule

Miljøfestival på Mule

Lørdag 18. september ønsker vi velkommen til en annerledes dag på Mule! Lær om avfallet ditt, se hva vi driver med og delta på aktiviteter som kan inspirere til gjenbruk og avfallsreduksjon.