Rull med biopose for matavfall

Nye matavfallsposer

Nå går vi over til nedbrytbare bioposer til matavfallet. Slik reduserer vi plastforbruket og sørger for bedre gjenvinning.

Glass- og metallemballasjedunk med plastsekk for plastemballasje, illustrasjon

Nye tømmedager for plast-, glass- og metallemballasje

I løpet av sommeren 2021 slutter vi gradvis å hente plastsekken sammen med papp og papir. Den vil i stedet hentes hver 6. uke, og dunken for glass- og metallemballasje vil tømmes hver 12. uke.

Illustrasjon strandrydding - hender

Strandrydding

Har du lyst å bidra til å fjerne søppel fra strender, elver og innsjøer? Bli med å holde Midt-Norge rent! Om du rydder, kan vi hente avfallet. Du kan også levere avfallet selv på våre gjenvinningsstasjoner.

Nye posestativ og mer miljøvennlige poser

Nå erstatter vi de store «sjokkselgerne» for matavfallsposer og plastsekker med et mindre stativ som vi flytter lenger inn i butikkene. Samtidig tar vi i bruk en ny, nedbrytbar matavfallspose.

Glass- og metallemballasjedunk med plastsekk for plastemballasje, illustrasjon

Takk for prakk!

I disse dager sender vi ut en flyer i alle postkassene, med informasjon om noen endringer som må gjøres for å få bedre gjenvinning av avfallet. I løpet av sommeren 2021 gjør vi litt om på tømmefrekvensen for plastemballasje og glass- og metallemballasje.

Medarbeider på gjenvinningsstasjon foran henger

Utvidede åpningstider på Verdal gjenvinningsstasjon

Etter påske utvider vi åpningstidene på Verdal gjenvinningsstasjon. Nå blir det kveldsåpent fire dager i uka! mandag-torsdag 12-19 og fredag 10-15. Velkommen!

Innherred Renovasjon logo

Har du «veikantdunk»?

«Veikantdunk» er en rabatt i renovasjonsgebyret som du kan bestille hvis du triller frem dunkene helt til veikanten på tømmedag. Jo flere veikantdunker, jo lettere blir arbeidsdagen til renovatørene!

Innherred Renovasjon logo

Gebyrpåslag i Inderøy kommune

For å finansiere opprydning av et gammelt deponi vil abonnenter i Inderøy kommune få et ekstragebyr på kr 56 i tillegg til det ordinære renovasjonsgebyret i 2021.

Koronavirus med IR-logo

Smitteøkning og tiltak hos IR

Vi opplever økt koronasmitte i regionen og tar noen flere forholdsregler for å beskytte ansatte og kunder. Les dette før du besøker oss.

Tusen takk for at du bidrar til å begrense smittespredningen!

Tømmeplan 2021

Mange ønsker seg en tømmeplan til å skrive ut og henge på veggen. Men husk at det kan skje endringer i tømmeplanen etter at du har skrevet den ut. Vi anbefaler derfor at du bruker appen vår i stedet. NB! Sjekk om du har rett app – ny ble lansert i desember 2019 og den gamle virker ikke lenger.

OBS – ny versjon av appen 8. januar, nr 1.5.1.