Kartongkubbe. Foto: Grønt Punkt

Hvis du skyller og bretter drikkekartong kan du delta i Returkartonglotteriet og få sjansen til å vinne opp mot 100 000 kroner! 

Alle kan delta og vinne i lotteriet – privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc.

Nyhet! Du har to valg:

  1. For å vinne 10 000 kroner holder det med én kartong. Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer på den du vil skal vinne.
  2. For å vinne 100 000 må du skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kubbene er også med i trekningene om 10 000 kroner.

Kartongene og kubbene kaster du løst i dunk eller container for papp og papir.

Visste du at: Med drikkekartong forstås: Kartonger i alle størrelser og
for alle typer melk, drikkeyoghurt, kefir, juice, vin, saus og
pudding. I tillegg tilsvarende kartonger for flytende vaske- og skyllemidler.

Innherred Renovasjon trekker ut kartonger til lotteriet 4 ganger i året, og trekningen skjer på våre omlastingsstasjoner for papp og papir på Stjørdal og Levanger. Der havner alt papp/papir fra våre 9 kommuner før det fraktes videre til gjenvinning. Kartongene går videre til en nasjonal trekning, der kartonger og kubber fra 82 andre trekkesteder i Norge også er med.

Hvert år deles det ut premier for tilsammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier à kr. 10.000 og 4 premier à kr. 100.000.

Returkartonglotteriet administreres av Grønt Punkt Norge. Les mer om lotteriet her!

Kari Woll vant 10 000 kroner
Kari Woll fra Verdal vant 10 000 kroner i Returkartonglotteriet