10. september blir det offisiell åpning av ny gjenvinningsstasjon i Meråker. Vi inviterer alle interesserte til å komme og ta en titt! Det blir aktiviteter og underholdning, og selvsagt kake!

Geir Tore Leira og Ocsar Franzén på den nye gjenvinningststasjonen, med containerlommer og servicebygg i bakgrunnen
Direktør Geir Tore Leira (t.v.) og driftsleder Oscar Franzén i Innherred Renovasjon gleder seg til å ønske velkommen til ny gjenvinningsstasjon i Meråker

Åpningen foregår fra kl 11-14. Vi serverer kjøttkake på gaffel, kake og kaffe, og byr på litt underholdning og aktiviteter.

PROGRAM

11.00: Portene åpner

11.15: Offisiell åpning

  • Musikkinnslag fra Meråker kulturskole
  • Taler v/ordfører i Meråker og direktør for Innherred Renovasjon
  • Sang v/Meråker skole

11.30-14: Mat/kaffeservering
Omvisninger, demonstrasjon av renovasjonsbiler, «miljøsti» og sorteringsleker

NB! Det vil ikke være mulighet for avfallslevering denne dagen.

Alle som har tid og lyst er hjertelig velkomne! Arrangementet gjennomføres etter gjeldende smittevernregler. Husk avstand!

Dronebilde av ny gjenvinningsstasjon i Meråker. Foto: Ole Andreas Uppstrøm Kværnmo

Nye Meråker gjenvinningsstasjon er romslig og topp moderne. Den vil bedre tilbudet rundt avfallslevering for både fastboende og hytteeiere i Meråker. Med god trafikkavvikling, flere muligheter for sortering, servicebygg og mer avfall under tak blir det både enklere avfallslevering og økt gjenvinning.

Hovedentreprenør for anlegget har vært Farstad AS.

Ordinære åpningstider og drift starter fra mandag 13. september. Da stenger også den gamle gjenvinningsstasjonen som i dag ligger ved Meråker brannstasjon.