Hvert år deler Grønt Punkt Norge ut 1,6 millioner kroner i Returkartonglotteriet. Alle som vil kan delta, og vinnerne trekkes blant privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag eller organisasjoner. Alt du må gjøre er å skrive navn og nummer på drikkekartongen og kildesortere den.

Det deles ut 120 premier på 10.000 kroner og 4 premier på 100.000 kroner i året.

Du kan delta med alle typer drikkekartong og uansett om de er store eller små. Så her går for eksempel sjokoladepudding-kartongen, tomatpure-kartongen og melke-kartongen helt fint å bruke. Om du vil levere enkeltvis eller stappet i kubber er helt opp til deg.

Slik gjør du:

  • Bare skyll kartongen og press den flat.
  • Skriv på navn og nummer på deg eller den du vil skal vinne.
  • Kildesorter kartongen som papp og papir.

Lykke til!

Her ser du vinnerne i våre kommuner i 2023.