Vant 10 000 kroner

Denne gangen var det Inger Olaug Kjelaas som vant premie i returkartonglotteriet. Hun vant 10 000 kr ved å skrive på navn og nummer på drikkekartongen før hun kildesorterte den som papp og papir.

 

Inger Olaug forteller at hun alltid har skrevet på kartongene, helt siden oppstarten i 1997. "Det er forresten mannen min som skriver på, og han skriver alltid på mitt navn", korrigerer hun. Hva hun skal bruke pengene på vet hun ikke enda, men hun var enig i at det lønner seg å kildesortere, både for miljøet og for vinnersjansen. Så husk å skrive på navn og nummer på returkartongen.

 

Hva er returkartonglotteriet?

Hvert år deler Grønt Punkt Norge ut 1,6 millioner kroner i Returkartonglotteriet. Alle som vil kan delta, og vi trekker vinnere blant privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag eller organisasjoner. Alt du må gjøre er å skrive navn og nummer på drikkekartongen og kildesortere den.

Det deles ut 120 premier på 10.000 kroner og 4 premier på 100.000 kroner i året.

 

Du kan delta i lotteriet med all slags drikkekartong, alt fra små tomatpurekartonger til juice-, sjokoladepudding- og melkekartonger. Bare husk å skrive på navn og nummer før du sorterer, så er du med i trekningen!

Inger Olaug Kjelaas