Vi er nå på utkikk etter sommervikarer for sommeren 2016. Vi trenger vikarer både på renovasjonsbil i Verdal, Levanger og Stjørdal og på Stjørdal gjenbrukstorg.

Arbeidet som renovatør består av kjøring av renovasjonsbil og tømming av avfallsbeholdere, med bruk av GPS-basert rutekjøringsteknologi. På gjenbrukstorget trenger vi vikarer som kan veilede besøkende i avfallssortering og til daglig forefallende arbeid.

Har du førerkort klasse C og/eller truckførerbevis er det en stor fordel.

Vi søker deg som har gode kommunikasjonsevner og serviceinnstilling, sterk og god fysikk og gjerne erfaring fra lignende arbeid. Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø i en av Norges mest innovative og spennende bransjer. Opplæring blir gitt.

Oppmøteplass er våre anlegg på Mule i Levanger og på Sutterøy, Stjørdal.

Kort søknad med CV sendes på e post: [email protected].

Søknadsfrist snarest!

Bli med oss på laget! Sammen kan vi utgjøre en forskjell.