Unni Storstad
Unni Storstad.
Foto: Levanger kommune

Unni Storstad blir fra 1. november ny økonomisjef hos Innherred Renovasjon IKS. Storstad er i dag kommunalsjef for samfunnsutvikling i Levanger kommune. Hos Innherred Renovasjon overtar hun etter Stig Arild Myhre som skal over i pensjonistenes rekker.

Unni Storstad er utdannet dataingeniør og økonom og har bakgrunn innen faget ledelse.

Storstad har bred erfaring med økonomi og økonomistyring, gjennom lederansvar i både privat og offentlig virksomhet. Hun har tidligere hatt stillinger som økonomisjef ved Røra Fabrikker AS og controller i Coop Norge Industri.

Storstad har de siste årene jobbet som kommunalsjef for samfunnsutvikling i Levanger kommune, etter 7 år som administrerende direktør i Coop Inn-Trøndelag. Hun har også vært rådmann i Steinkjer kommune og hatt lederstillinger i Nord-Trøndelag fylkeskommune og Helse Nord-Trøndelag.

Geir Tore Leira, administrerende direktør hos Innherred Renovasjon, ser fram til å få Storstad med på laget. – Unni Storstad har en allsidig bakgrunn både fra offentlig og privat sektor, og hun har både økonomi- og IT-kompetanse som er verdifull for oss når vi skal møte framtiden. Vi er veldig glade for at hun ville bli en del av lederteamet til IR, sier Leira.

Unni Storstad er 55 år og kommer fra Inderøy.