På grunn av en forsinkelse på levering av store plastdunker for glass- og metallemballasje kan noen husstander oppleve å måtte vente litt lengre på sine dunker enn naboene, avhengig av hvilken størrelse den enkelte skal ha. Størrelsen er bestemt på forhånd ut fra hvilken størrelse en har på restavfallsdunken. Har du stor restavfallsdunk fra før (360 liter eller større) vil den nye dunken være 240 liter. Vi har enda ikke fått de store dunkene på 240 liter, men vi kjører ut de minste (140 liter) først.

Vi jobber nå med utkjøring i Stjørdal og Malvik kommune, og det sendes ut SMS til de enkelte husstandene uka før vi kommer med dunken. Vi har blitt lovet å få de store dunkene på lager i løpet av et par uker.

Så har alle naboene dine fått dunk, men ikke du – ta en titt på restavfallsdunken din. Er den større enn vanlig betyr det at du vil få litt større dunk for glass- og metallemballasje, den kommer etter hvert! Her kan du lese litt om dunker, abonnement og størrelser.

Alle 4 avfallsdunker
Slik ser det ut hvis alle dunker har størrelse 140 liter. Den oransje kommer også i størrelsen 240 liter, men levering av denne er forsinket.