Velkommen til miljøfestival hos Innherred Renovasjon på Mule! I samarbeid med Framtiden i våre hender Levanger inviterer vi til aktiviteter og underholdning for hele familien - med fokus på gjenvinning, ombruk, bærekraft og avfallsreduksjon.

Kom innom og lær mer om avfallet ditt, delta på gjenbruksverksted, bytt til deg klær på klesbyttemarked, se hvordan våre biler og maskiner fungerer, og mye mer.

Program på scenen

12:00 ”Spirit in motion” - dans fra kulturskolen i Levanger
12:05 Trylleshow med Edgar Alstad
12:30 Adrian Jørgensen
12:50 Convinz Crew
13:00 Moteshow med redesignede klær


Trekning i konkurranser kl 14:30
OMVISNINGER: Kl 11:15 og 13:30, start fra nr 16 (ved IR-skilt)

Deltakere

Vinnere i konkurransene

Returkartonglotteriet, 5000 kroner:

  • Agnieszka Szewczyk
  • Kaya F. Behrns
  • Vera Trætli

Miljøsti, diverse premier:

  • Maiken Hårnes
  • Victoria
  • Vilde
Klikk på bildet for å forstørre

Matservering

Ingen festival uten mat! PØBEL stiller med grill og varmmat, både med og uten kjøtt. Røde Kors Levanger koker kaffe og steker vafler. Maten kan du spise under tak i telt fra Levanger Vel.

Klesbyttemarkedet - slik fungerer det

Ta med maks 10 klesplagg hver (undertøy, sokker og sko tas ikke imot). Vi tar imot dame-, herre-, og barneklær, samt vesker, sjal og lignende. Plaggene må være i god stand (hel og uten flekker). Ved ankomst byttes klærne inn i klesbyttelapper, etterpå kan du finne nye klær og betale med klesbyttelappene på vei ut. Så enkelt!

Innlevering av klær: 11:00-12:00
Bytting: 12:00 til 13:30.
Etter 13:30 gis resten bort - kom og hent!

Skyll, brett og vinn!

Drikkekartong med påskrevet tekst - husk navn og nummer

Returkartonglotteriet er nasjonalt lotteri i regi av Grønt Punkt Norge med trekning 4 ganger i året. Nå blir det en ekstratrekning på miljøfestivalen – kun for besøkende! Ta med en brettet enkeltkartong eller en kubbe (6 stk i en 7.de) – skriv på navn og telefonnummer. Levér den ved inngangen og bli med i trekningen om 3x5 000 kroner! ♻🏆

Vi trekker tre heldige vinnere blant kartongene/kubbene, dette gjøres på slutten av dagen. 1 kartong/kubbe pr besøkende. 🥳