Kortreist og bærekraftig hagejord

Vi fortsetter suksessen fra i fjor og har fylt på med hagejord. Du får kjøpt kortreist og bærekraftig hagejord på Verdal og Inderøy gjenvinningsstasjon. 

Den egenproduserte hagejorda er svært kortreist, vi produserer den i Verdal, og den er produsert av hageavfall fra kommunene hvor IR har ansvar for renovasjonen.

Hagejorda er kort sagt laget av hageavfallet du og andre leverer inn til gjenvinningsstasjonene. Hageavfallet er en kjemperessurs som vi får gjenvunnet til et godt og næringsrikt produkt, det er bærekraftig det!

Hagejorda som lages av hageavfallet er svært næringsrik og full av mikroliv. Den er finsåldet, har ingen begrensninger i bruk og er lett å arbeide med.

Du får kjøpt hagejord på Inderøy og Verdal gjenvinningsstasjon.

 

Hender som holder jord med en spire i.

Priser på hagejord:

  • 500 kr for en liten personbilhenger (inntil 0,5 m3)
  • 20 kr for en bøtte (20 liter)

Betalingen skjer på gjenvinningsstasjonene via vipps, vi tar ikke imot kontanter.

Ønsker du større mengder ta kontakt med vår samarbeidspartner Frøseth AS. Tlf.: 979 92 400/ E-post: [email protected]

Du må belage deg på å måtte spa opp jorda selv om det er travelt på gjenvinningsstasjonen. For å hindre at du må stå å vente på spade, anbefaler vi det å ta med egen spade.

Våre ansatte hjelper så klart til med maskiner når de har mulighet til det, slik at det skal gå kjappere og mer effektivt å fylle hengeren.

Du er selv ansvarlig for å ikke overlesse hengeren din, så pass på at du ikke overskrider lovlig totalvekt. Vi tar ikke ansvar for skader eller andre konsekvenser en overlesset henger kan få.